DPG Media benoemt Guido den Aantrekker tot Creative Director entertainment magazines
03-02-2021 21:46:00 | Door: David de Jong | hits: 2963 | Tags:

DPG Media heeft Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story, benoemd tot Creative Director entertainment Nederland en België. In Nederland vallen Veronica Magazine, Totaal TV, Story en de online publicatie Superguide daaronder. In Vlaanderen vallen Dag Allemaal, Story, Primo, TeVe Blad en TV Familie daaronder. De benoeming is op 1 februari 2021 ingegaan.

Guido den Aantrekker wordt met de benoeming eindverantwoordelijk voor deze publicaties en rapporteert aan Joyce Nieuwenhuijs, directeur Magazines bij DPG Media in Nederland. De bedoeling is dat dat hij samen met de hoofdredacteuren gaat werken aan de verdere ontwikkeling van deze merken die de afgelopen jaren te kampen hadden met een sterk dalende oplage. De hoofdredacteuren (onder wie Debby Nobel voor Veronica Magazine) blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties. In Vlaanderen wordt Guido den Aantrekker sparring partner voor An Meskens, hoofdredacteur van het bedrijfsonderdeel Showbizz en Magazines.

Guido den Aantrekker is sinds 2017 hoofdredacteur van Story en blijft deze functie uitoefenen. Daarnaast is hij entertainmentdeskundige van het SBS6-programma Shownieuws.

www.dpgmediagroup.com
www.dpgmedia.nl
www.dpgmedia.be

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie