Designer items uit de garderobe van bekende Nederlanders te koop voor LINDA.foundation
16-10-2020 16:33:50 | Door: David de Jong | hits: 2611 | Tags:

LINDA.foundation gaat samenwerken met  online kledingplatform The Next Closet. Op 17 oktober (Wereldarmoededag) lanceren zij samen de LINDA.foundation-closet. Een speciale collectie met designer items uit de kasten van bekende stijlvolle Nederlanders.

De gedoneerde kledingstukken van onder anderen Linda de Mol, Carolien Spoor, Daphne Deckers en Lonneke Nooteboom zijn vanaf 17 oktober 2020 te koop op het platform van The Next Closet.

Speciaal voor de LINDA.foundation dragen bekende Nederlanders hun steentje bij door hun designerkleding, schoenen en andere fashion items te doneren aan The Next Closet. Zij zal de volledige opbrengst van deze collectie schenken aan het goede doel van Linda de Mol.

Linda de Mol is ook haar kast ingedoken, zij stelt vier items beschikbaar waaronder een Missoni vest dat ze heeft gedragen tijdens de opnames van Miljoenenjacht. In de collectie zit ook een Dior tas van Daphne Deckers, Marc Jacobs sleehakken van Dyanne Beekman en een Golden Goose rok van Renate Gerschtanowitz-Verbaan.

Eerder dit jaar hadden beide partijen een samenwerking met actrice Elise Schaap die een deel van haar kledingkast verkocht voor LINDA.foundation via The Next Closet. Met deze actie werd een bedrag van 1200 euro opgehaald.
 
The Next Closet is een marktplaats voor tweedehands designer fashion en wil de textielketen verduurzamen. Daarom inspireert ze vrouwen om te investeren in kwaliteit en hergebruik. Om zo de impact van de kledingkast op het milieu te verkleinen. De missie van The Next Closet is om tweedehands designer fashion de eerste keuze te maken.   
                                     
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede, en verwacht wordt dat dit aantal door de huidige coronacrisis alleen nog maar zal stijgen. Met de opbrengst van deze actie kan de LINDA.foundation meer gezinnen in armoede fijne feestdagen bezorgen.

www.lindafoundation.nl
www.thenextcloset.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie