Donald Duck lanceert app in samenwerking met 500 jonge DuckDenkers 
01-09-2021 15:05:00 | Door: David de Jong | hits: 3019 | Tags:

Donald Duck Weekblad heeft een app gelanceerd. De Donald Duck-app bevat niet alleen de laatste editie van de Donald Duck, maar ook meer dan duizend verhalen, moppen en extra strips. In de app is nieuws te lezen uit Duckstad en er zijn elke dag nog niet eerder gepubliceerde strips te vinden

Ferdi Felderhof, hoofdredacteur van Donald Duck: "We praten continu met onze trouwe fans: de DuckDenkers. Over strips, over uitgaven en nu dus over onze app. Hun wens is om altijd en overal te kunnen Donald Ducken. Tijdens de gezamenlijke ontwikkeling bleek bijvoorbeeld dat het lezen op een eiPhone of Eendroid-telefoon per stripplaatje fijner is dan het lezen van een volledige pagina. Zo maakten we Donald Ducken nóg leuker, waar je ook bent! Digitaal lees je Donald Duck nu net zo fijn als op papier."

Joyce Nieuwenhuijs, directeur magazines bij DPG Media: "Ik ben ontzettend trots op deze prachtige app. Het is de perfecte mix van innovatie en vakmanschap waarmee we de behoeften van onze lezers vervullen. Want met de 500 DuckDenkers aan onze zijde stond de lezer centraal in het gehele ontwikkelingsproces. We streefden naar een plek waar kinderen veilig kunnen ontspannen (en leren), elke dag weer. Maar net zo leuk is voor volwassenen. Ik zie het niet als een vervanging van het weekblad, maar als een toevoeging. Het moment van het vallen op de deurmat blijft even spannend, maar dit wekelijkse plezier vullen we aan met dagelijkse digitale content. Met het grote voordeel dat je overal kan Ducken; thuis en onderweg."

www.dpgmedia.nl
www.donaldduck.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie