Eisma Media Groep neemt vakblad Houtwereld over van Vakbladen.com
22-11-2018 09:59:47 | Door: | hits: 1697 | Tags:

Eisma Media Groep en Vakbladen.com hebben bekend gemaakt dat per 1 januari het branchevakblad Houtwereld en aanverwante uitgaven door Eisma Media Groep van uitgeverij Vakbladen.com wordt overgenomen.

Houtwereld verschijnt in print 19 keer per jaar. Het onafhankelijke, journalistieke vaktijdschrift Houtwereld informeert zijn lezers over het laatste nieuws en ontwikkelingen op de nationale en internationale houtmarkt. Ook wordt geschreven over nieuwe technologieën, zoals modificeren, acetyleren, houtkunststofcomposieten, kruislaaghout en engineered producten. Houtwereld manifesteert zich tevens op andere informatiedragers zijnde digitaal met website en nieuwsbrief en events. De Houtwereld Praktijkdag is een belangrijk evenement voor vakmensen uit de branche.

Vakbladen.com verkoopt haar merk Houtwereld omdat zij zich wil concentreren op een aantal clusters van vakgebieden. Houtwereld valt niet binnen één van die clusters en is binnen de uitgeverij een standalone merk. Het merk is volgens Vakbladen.com en Eisma Media Groep sterker binnen het cluster van bouwbladen van de laatste uitgeverij.

www.eismamediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie