ELLE Nederland bestaat 30 jaar
06-09-2019 12:39:00 | Door: David de Jong | hits: 3474 | Tags:

ELLE Nederland bestaat deze maand 30 jaar en heeft een jubileumnummer uitgebracht. Een nummer waarin wordt teruggekeken op dertig jaar mode en personal style in Nederland, maar dat ook het vizier richt op de toekomst.

Edine Russel, hoofdredacteur ELLE Nederland: "De wereld is ontzettend veranderd de afgelopen dertig jaar, maar wat onveranderd blijft is dat ELLE nog net zo eigenwijs, stijlvol, onafhankelijk, strijdbaar en origineel is zoals het ooit in 1989 begon in Nederland. Het heeft een enorme legacy van topstylisten, fotografen, hair en make-up artists, schrijvers, eindredacteuren, modellen en andere talenten die bij ELLE hun carrière gestart zijn. We kijken natuurlijk ook vooruit: onder andere met een lijst van dertig vrouwen die de komende jaren het verschil gaan maken. Die lijst stelden we samen met een tof gelegenheidspanel, waarbij iedereen putte uit verschillende netwerken van interessante vrouwen."

"Ook interviewden we modeontwerper Monique van Heist, die een verfrissende kijk op het modesysteem heeft. Ze ontwierp voor ons bovendien een supersnelle feestjurk die je zelf kunt maken. Want wij voorspellen dat zelfmaakmode weer groot wordt. En dit sluit naadloos aan op ons DNA van personal style. Want personal style is zoveel meer dan mode. Het is hoe je door het leven gaat, hoe je je kleedt, hoe je woont, communiceert, liefhebt, ja tegen iets zegt, nee tegen iets zegt, kortom keuzes maakt. De cover van het jubileum is een collage van dertig modellen, zoals ELLE dagelijks een collage van ideeën, persoonlijkheden en stijlen is."

www.hearst.nl
www.elle.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie