Ferdi Felderhof hoofdredacteur Donald Duck
29-04-2021 14:06:00 | Door: David de Jong | hits: 1469 | Tags:

Ferdi Felderhof start per 1 juli 2021 als hoofdredacteur van Donald Duck. Hij is momenteel adjunct-hoofdredacteur en 15 jaar werkzaam bij het weekblad. Joan Lommen zal na 40 jaar het bedrijf verlaten.

Joyce Nieuwenhuijs
, directeur Magazines bij DPG Media: “Ik wil Joan Lommen graag enorm bedanken voor haar gedrevenheid en alle mooie producten en projecten die onder haar leiding zijn gerealiseerd. Met altijd aandacht voor kwaliteit en de kennis van de doelgroep heeft ze ervoor gezorgd dat het brede Donald Duck-portfolio maatschappelijk relevant is gebleven en meegaat met de tijd. Ik heb er veel vertrouwen in dat Ferdi Felderhof het team en het merk succesvol naar een volgende fase begeleidt. Er liggen veelbelovende plannen met een mooie rol voor de verdere digitale ontwikkeling van het merk. Ik wens Ferdi Felderhof dan ook veel succes.”

Ferdi Felderhof: “Mijn liefde voor Donald Duck begon al toen ik nog geen letter kon lezen, maar al wel voor het tijdschriftenrek in de supermarkt zat. Voor mij voelt het als een hele eer om deze verantwoordelijkheid straks van Joan over te nemen en ik heb er onwijs veel zin in. Met onze ambitieuze digitale plannen voor de komende zomer laten we ook zien dat Donald Duck op een andere manier met zijn tijd meegaat. Het Donald Ducken, het moment waarop je op de bank ploft met alle Duckstadbewoners, kan straks overal op ieder moment. Maar daar later meer over.”

www.donaldduck.nl
www.dpgmediamagazines.nl
www.dpgmedia.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie