GTST-acteurs Alkan Çöklü en Melissa Drost hoofdredacteuren GTST Magazine
22-05-2019 09:25:00 | Door: | hits: 2643 | Tags:

Dit jaar komt Goede Tijden Slechte Tijden weer met een magazine, met als thema grenzen verleggen. Hoofdredacteuren Alkan Çöklü en Melissa Drost vragen collega-acteurs wie er altijd al in GTST had willen spelen, wie graag profvoetballer had willen worden of willen racen op het circuit. Ook nemen enkele acteurs de functie voor een dag over van hun backstage-collega’s en worden anderen geïnterviewd hoe zij privé en werk met elkaar combineren.

Vanuit het magazine kan de lezer via een QR-code exclusieve videocontent zien. Denk aan extra interviews en behind-the-scenes-verhalen van diverse shoots.

Gecombineerde hoofdredactie

Na Everon Jackson Hooi in 2017 en Dilan Yurdakul in 2018, zijn er in 2019 twee hoofdredacteuren. Alkan Çöklü en Melissa Drost nemen dit jaar samen het stokje over.

Melissa Drost: “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op, want deze uitdagingen worden zo goed als werkelijkheid.”

Alkan Çöklü: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de socialmediakanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine. Dus houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van @GTST goed in de gaten!”

GTST Magazine is een samenwerking tussen EndemolShine Nederland, RTL en F&L Media.

Het vakantienummer kost 6,99 euro, ligt vanaf donderdag 4 juli 2019 in de winkel en is te reserveren via www.gtst.nl. Fans die het magazine op voorhand bestellen, ontvangen een verrassing en hebben ‘m als eerste op de deurmat. Het magazine verschijnt dit jaar ook in boekvorm met veel exclusief materiaal.

www.gtstmagazine.nl
www.gtst.nl

www.endemolshine.nl
www.fnl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie