Gronings blog Sikkom komt met papieren magazine
15-08-2019 09:12:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2236 | Tags:

Vier keer per jaar komt Sikkom Magazine uit, een productie van het Groningse blog Sikkom van NDC Mediagroep. Het eerste nummers is op zondag 11 augustus verschenen en wordt goed ontvangen, vertelt hoofdredacteur Willem Groeneveld aan Nederlands Medianieuws.

Willem Groeneveld: “We liepen vanuit Sikkom al een tijd te denken om de sprong naar papier te maken. We zijn een stevig merk hier in Groningen, bekend onder zowel de doelgroep studenten als onder lokale ondernemers. We wilden ons merk ook in print neerzetten om nog meer crossmediaal bezig te zijn, en het is een andere manier om geld te verdienen.”

Sikkom Magazine wordt gemaakt door het team van het blog, freelancers en fotografen. Het eerste nummer kent een oplage van 40.000. De 6500 keilopers, de eerstejaars studenten die hun introweek hebben, hebben allemaal een exemplaar ontvangen. Ook is het blad te vinden bij allerlei bedrijven in Groningen.

De artikelen in het blad staan los van die op het blog. In het eerste nummer staat onder meer een artikel over een studente die bijverdient als escortgirl.

www.sikkom.nl
www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie