Harper's Bazaar Nederland viert 5-jarig jubileum
21-08-2019 13:09:50 | Door: | hits: 2426 | Tags:

Met het septembernummer viert Harper's Bazaar haar 5-jarig jubileum in Nederland. Om dit te vieren, geeft het magazine de jubileumeditie uit met  vijf verschillende covers. Thema van deze 200 pagina's tellende editie is iconen. Niet alleen om een ode te brengen aan het iconische karakter van 's werelds eerste modemagazine, maar ook om vrouwen van nu te inspireren tot een tijdloze, originele stijl.

Elke pagina afzonderlijk staat in het teken van iconen: van vrouwen als Tilda Swinton, Ines de la Fressange en Monic Hendrickx, tot ontwerpen van 's werelds meest iconische merken. Met de verschijning van dit jubileumnummer benadrukt de redactie de vernieuwde koers van het magazine.

Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar: "De combinatie van groot dromen, verdieping en iconische elegantie is wat Bazaar kenmerkt. We zijn er voor kosmopolitische vrouwen met ambitie, die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en niet bang zijn om zich ook te onderscheiden in hun stijl: van mode en juwelen tot beauty en zelfs interieur en kunst. We helpen hen zichzelf zichtbaar te maken en met elkaar in contact te komen: via het magazine, online en events zoals Woman of The Year en de International Woman's Day Summit."

Traditiegetrouw opent Bazaar in het septembernumer het nieuwe modeseizoen, met onder andere een reportage van Global Fashion Director Carine Roitfeld, die hiervoor samenwerkte met iconische vrouwen die veranderingen teweeg hebben gebracht door zich te verzetten tegen het establishment, zoals Kate Moss, Christy Turlington, Celine Dion, Alicia Keys en nog vele anderen.

www.harpersbazaar.com
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie