Harper’s Bazaar: optimisme
20-05-2021 18:51:00 | Door: David de Jong | hits: 1592 | Tags:

Het meest recente nummer van het tijdschrift Harper’s Bazaar straalt optimisme uit. Eindelijk lijkt de wereld weer in beweging te komen, durven we ons langzaamaan te verheugen op aangeklede feestjes, een bezoek aan een restaurant, theater, museum. Business zal weer opbloeien. Daarom bestaat het recente nummer uit interviews met coverster Elise Schaap en icoon Isabella Rosselini tot succesvolle, creatieve, Nederlandse duo’s, die samen nog sterker staan dan alleen. Ze vertellen over hun branche, hun successen, hun plannen. De energie spat van de bijbehorende modereportage, liefdevol (letterlijk en figuurlijk) vastgelegd door fotograaf Paul Bellaart.

Elise Schaap:  “Misschien is dat beheerste ook mijn Rotterdamse inslag. Ik kom niet uit een artistiek milieu, mijn broer en ik zijn extreem nuchter opgevoed, het zit echt in mijn DNA om alles op de grond neer te zetten. Dat lijkt krachtig, maar het is ook een verdedigingsmechanisme, en het gevaar is dat je alles stuk relativeert. Teleurstelling, verdriet? Met mij gaat het prima hoor! Dat heb ik eigenlijk wel van Wouter de Jong geleerd: dat dingen mogen bestaan, ook als ze minder fijn zijn.”

Verder financiële adviezen van experts en loopbaanlessen van hoogvliegers als Heleen Dura van Oord. Het kantoor van interieurconnaisseurs Stock Interiors wordt belicht en aandacht voor carrière-outfits die het ook privé goed doen.  Harper’s Bazaar wordt door Hearst Netherlands uitgegeven.

www.harpersbazaar.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie