Helden Magazine viert jubileum met extra dik nummer
16-05-2019 09:38:05 | Door: Saskia van Weert | hits: 3990 | Tags:

Helden Magazine bestaat tien jaar en brengt daarom eind mei 2019 een dubbeldik nummer uit. Het blad heeft voor de eerste keer een dubbele cover, met aan de ene kant Ronald Koeman, coach van Oranje, en aan de andere kant voetbalster Lieke Martens.

Ronald Koeman vertelt in Helden onder andere over de geboorte van zijn eerste kleinkind en over zijn Nederlands elftal. Lieke Martens en andere OranjeLeeuwinnen kijken terug op hun carrière tot nu toe én kijken vooruit naar het aankomende WK in Frankrijk.

Naast de coververhalen en de OranjeLeeuwinnen-special is er in het Helden-jubileumnummer ook het verhaal van shorttracker Sjinkie Knegt. Zijn vrouw Fenna en hij spreken voor het eerst samen over die dag waarop Sjinkie in brand stond en de impact die het ongeluk op hen en hun jonge kinderen heeft gehad. Verder is er in het magazine aandacht voor Rafael van der Vaart en Estavana Polman, Giovanni van Bronckhorst en zijn vader en het tienjarige bestaan van Helden.

Barbara Barend, oprichter Helden: “In het najaar van 2008 riepen mijn vader Frits en ik dat we een mooi sportblad wilden maken. Met verhalen over de mens achter de sporter, ondersteund door de mooiste fotografie. Zonder marktonderzoek of bladenkennis volgden we ons instinct en onze passie voor sport. Aangevuld met de journalistieke bagage van Frits gingen we het avontuur aan. Vijf jaar geleden namen we het blad weer over van de toenmalige aandeelhouder Sanoma. En we besloten veel meer te gaan doen dan alleen een magazine maken. We begonnen met drie mensen bij mij op zolder, inmiddels hebben we een serieus bedrijf met twintig mensen.”

Frits Barend, medeoprichter van Helden: “We dachten eigenlijk eenmalig een nummer te maken, hadden geen idee. Maar die eerste Helden verkochten als een trein. Barbara en ik keken elkaar aan en we zeiden: ‘Laten we ervoor gaan en kijken hoever we komen.'”

www.helden.media

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie