In de Wolken Festival van Ouders van Nu naar Expo Haarlemmermeer
21-02-2019 11:03:00 | Door: David de Jong | hits: 3023 | Tags:

De tweede editie van het In de wolken Festival vindt plaats op 17 tot en met 19 oktober 2019 op een nieuwe lokatie: de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het driedaags evenement waarbij ouders en aanstaande ouders zich kunnen oriënteren op producten en informatie rondom de geboorte van hun baby trok afgelopen jaar in de Amsterdamse Rai circa 16.500 bezoekers. Dit jaar verwachten de organisatoren op de nieuwe locatie 18.000 bezoekers, 1500 meer dan vorig jaar. Het festival is een initiatief van Ouders van Nu, onderdeel van Sanoma.

Jaarlijks worden circa 180.000 baby's geboren en voor de aanstaande ouders begint zo'n negen maanden daarvoor een enorme zoektocht naar informatie en producten. Ouders van Nu is 52 jaar een merk waar ouders antwoorden vinden op hun vragen rondom opvoeding en ontwikkeling, in de vorm van een magazine, online en sinds vorig jaar ook via een evenement.

Ingrid van Schooten, beursmanager: "Het In de wolken Festival heeft de uitstraling dat je de stands denkbeeldig zo kan optillen en op een festivalterrein kunt plaatsen. Dat gaan we nu letterlijk doen. De groene omgeving van de Expo Haarlemmermeer past geweldig bij het concept van het In de wolken Festival. Met het voordeel dat er een prachtige lichte hal staat, waar we de bezoekers warm en droog kunnen ontvangen. De locatie is goed bereikbaar, ligt 15 minuten met de auto van Amsterdam af en heeft duizenden parkeerplaatsen voor de deur. Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen, stappen letterlijk voor de deur uit."

De Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizenn huisvest ook Mysteryland, Bright Day en ShowUP. De bezoekerscampagne gaat dit kwartaal nog van start.

www.indewolkenfestival.nl
www.oudersvannu.nl
www.expohaarlemmermeer.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie