Inschrijving Mercurs 2022 geopend
04-07-2022 12:11:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 1555 | Tags:

De Mercurs, georganiseerd door de Magazine Media Associatie (MMA), worden dit jaar voor de 24e keer uitgereikt. Vanaf maandag 4 juli kan voor drie categorieën worden ingeschreven: Magazinemerk, Reportage en Artdirection van het Jaar.

Mercurs 2022

Multimediale magazinemerken, groot én klein, kunnen zich inschrijven voor de categorie Magazinemerk. Journalistieke prestaties dingen mee in de categorie Reportage. Voor deze categorie kunnen diverse producties worden ingezonden: interviews, (video)series, podcasts en columns. Vormgeving of een restyling van een magazine wordt beoordeeld in de categorie Artdirection.

Inzenden kan via www.mercurs.nl. De inzendtermijn sluit donderdag 15 september 2022.

Mag Inspiration Day

De uitreiking van de Mercurs is vrijdagmiddag 4 november 2022 als afsluiting van de Mag Inspiration Day in B.Amsterdam. Tijdens de derde editie van dit event voor magazinemakers, georganiseerd door de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), vormen de genomineerde Mercur-cases en een expositie onderdeel van het dagprogramma. De drie Mercurs die dit jaar worden toegekend, sluiten naadloos aan bij de bezoekers (redacteuren en vormgevers) van de Mag Inspiration Day. 

www.mercurs.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie