Inspiratiedag van MMA en NVJ voor bladenmakers
04-02-2020 15:43:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2190 | Tags:

Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) organiseren op 6 maart een inspiratiedag voor bladenmakers onder de naam Mag Inspiration Day.

Magazinemakers worden tijdens de Mag Inspiration Day bijgepraat over de mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse sprekers, zoals hoofdredacteur Farah Storr van ELLE UK en Christoph Amend van Zeit Magazin. De dag wordt geopend door mediatrendwatcher Juan Señor die een overzicht van de laatste trends in magazinemedia wereldwijd presenteert. Jeremy Leslie van MagCulture zal de aanwezigen bijpraten over magazine design.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder anderen Madeleijn van den Nieuwenhuizen van Zeikschrift en Coverjunkie/Mercur d’Or-winnaar 2019 Jaap Biemans maken hun opwachting.

Wais Shiraz, secretaris NVJ: “De NVJ zet zich in om de positie van magazinemakers toekomstbestendig te maken. In de huidige dynamische markt moet je continu blijven innoveren om je meerwaarde voor je publiek te behouden.” 

Harriët Schrier, directeur MMA: “Je kunt alleen innoveren als je inspiratie hebt en goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn we blij dat we in samenwerking met de NVJ de tweede editie van de Mag Inspiration Day voor onze achterbannen mogen organiseren.”

www.maginspirationday.com
www.mma.nl
www.nvj.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie