Irene de Bel Director Digital, Marije Knevel hoofdredacteur LINDA.nl
01-02-2022 18:20:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2981 | Tags:

Om de verdere digitale groei te ondersteunen benoemt LINDA. de huidige hoofdredacteur van LINDA.nl - Irene de Bel - tot Director Digital. Marije Knevel, de huidige adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl, volgt Irene op als hoofdredacteur.

Irene de Bel zal in haar nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor de digitale strategie van LINDA. Hieronder valt de verdere groei van digitale businessmodellen, onder meer met video en audio. Ook zal zij de huidige digitale business van LINDA. optimaliseren en verder transformeren.

Marije Knevel is als hoofdredacteur LINDA.nl verantwoordelijk voor alle content op de digitale en social kanalen. Ook Lindameiden.nl en het nog te lanceren Vogue.nl - vanaf 14 februari - vallen onder haar bevoegdheid.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: “Irene en Marije hebben de afgelopen twee jaren al een waanzinnige prestatie geleverd door LINDA.nl uit te laten groeien tot de nieuwssite voor vrouwen, waar al je al het nieuws vindt dat je wil weten en al het nieuws dat je moet weten. LINDA.nl behoort inmiddels met gemiddeld 5,5 miljoen gebruikers en 31 miljoen pageviews per maand, tot het standaard dagelijks nieuwsmenu van veel vrouwen in Nederland en dat is echt ongekend. In hun nieuwe rollen weten we zeker dat zij met hun visie en ruime ervaring nog meer kansen weten te verzilveren.” 

LINDA.nl is hét nieuwsplatform voor vrouwen dat wil verrassen en agenderen. Van liveblogs tot lekker loeren. Voor wat je moet en wilt weten, maar altijd met lef & liefde. LINDA.nl verbrak de afgelopen tijd record op record, en realiseerde in 2021 een groei in gebruikers van 42 procent ten opzichte van het maandgemiddelde van 2020. Het gemiddelde aantal pageviews steeg in 2021 met 43 procent ten opzichte van het maandgemiddelde van 2020. LINDA. is de grootste vrouwentitel op social media, met een totaal aantal likes/volgers van 1.388.399 (MMA, social media monitor Q3 2021).

Fotocredits: Marije Knevel: Tom Cornelissen | Irene de Bel: Lin Woldendorp

www.linda.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie