Jannine Berkelaar per half mei hoofdredacteur Kek Mama
28-04-2021 13:29:00 | Door: David de Jong | hits: 1375 | Tags:

Jannine Berkelaar start half mei 2021 als hoofdredacteur van Kek Mama. Zij volgt hiermee Helene van Santen op, die op hetzelfde moment start als hoofdredacteur van Margriet, ook onderdeel van DPG Media. Jannine Berkelaar is op dit moment chef redactie van Kek Mama en was daarvoor actief als hoofdredacteur van Tina en Zo Zit Dat.

Martijn van der Neut, Director Parenting en Automotive bij DPG Media: “Jannine Berkelaar is als huidige chef redactie van Kek Mama de natuurlijke opvolger van Helene van Santen: de nodige kennis en ervaring bij Kek Mama zelf, in combinatie met haar eerdere ervaring als hoofdredacteur bij verschillende magazinemerken. Daarbij is bij Kek Mama al jaren de ongeschreven regel dat de hoofdredacteur living the brand moet zijn en dat is bij Jannine Berkelaar ook zeker het geval. Na de grote stappen en vooral digitale groei die Kek Mama heeft doorgemaakt de afgelopen jaren zal Jannine Berkelaar dit als fundament gebruiken voor het verder uitbouwen van dit crossmediale merk en het laten groeien naar een robuuste en bloeiende toekomst.”

Jannine Berkelaar: “Dat ik een jaar na mijn start als chef redactie bij Kek Mama al kan doorgroeien naar hoofdredacteur had ik niet durven dromen. De afgelopen periode heb ik het team van Kek Mama leren kennen als zeer enthousiast en gedreven. Ik kan niet wachten om samen met hen het mooie en sterke merk Kek Mama nog succesvoller neer te zetten dan het al is.”

Op dit moment wordt gekeken hoe de functie van chef redactie bij Kek Mama wordt ingevuld.

www.kekmama.nl
www.dpgmedia.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie