Jeroen Naalden CFO van Audax
23-09-2019 15:01:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 2273 | Tags:

Jeroen Naalden is per 1 oktober 2019 CFO bij Audax Groep B.V. Hij wordt verantwoordelijk voor de optimalisatie van de financiële bedrijfsvoering en -processen, de clusters Vastgoed en Diensten, Internal Audit, ERP en Business Intelligence.

Jeroen Naalden treedt als derde lid toe tot de raad van bestuur van Audax. Hij heeft jarenlange ervaring in de wereld van logistiek, distributie en publishing, en werkte voor onder meer ARS Traffic & Transport Technology, Circle Media Group (CFO Noord-West Europa) en Enerpac (CFO EMEA & Asia Pacific en Global Director Integrated Solutions). Sinds juni 2019 is hij als interim-directeur Finance verbonden aan Audax.

Op 11 september bracht de ondernemingsraad een positief advies uit over zijn benoeming.

Casper de Nooijer, CEO van Audax "De afgelopen maanden is de samenwerking door beide partijen als uiterst constructief en prettig ervaren. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in onze nieuwe CFO, en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van Audax."

Jeroen Naalden: "Ik kijk ernaar uit om bij Audax invulling te geven aan de versnelling van de implementatie van de strategie."

www.audax.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie