Jumbo en Helden brengen gezamenlijke editie van Helden uit
06-11-2019 12:20:00 | Door: David de Jong | hits: 2667 | Tags:

Supermarktketen Jumbo en mediamerk Helden brengen een speciale Jumbo-editie van Helden Magazine uit. Het magazine ligt bij alle Jumbo-supermarkten in de schappen.

Het Brabantse familiebedrijf vindt het belangrijk om talent een kans te bieden. Zo heeft het zich verbonden aan onder anderen Max Verstappen en de Team Jumbo-Visma schaats- en wielerploeg.

Roy van Keulen, marketing- & onlinedirecteur van Jumbo: "We ondersteunen talent in de breedste zin van het woord. Van grote Nederlandse sporttalenten tot onze eigen medewerkers. Wij helpen hen te groeien. Klanten voelen namelijk dat je die extra mile loopt. Zo betekent samen ondernemen ook écht samen winnen. We weten allemaal dat sport verbindt en de successen van onze helden in 2019 zijn ongekend. Met de verhalen van onze Jumbo-sporters willen we onze klanten inspireren om te bewegen, gezonder te eten en te leven. Daar zijn we ontzettend trots op. We vonden in Helden een partner die het vertrouwen heeft bij de sporters. Maar belangrijker nog: ze snappen ons merkverhaal en weten hoe we dat kunnen activeren."

De speciale Helden ligt in 650 vestigingen van de supermarktketen, met een totale oplage van 320.000 exemplaren.

Barbara Barend, oprichter van Helden: "Bedrijven als Jumbo en mensen die in talentontwikkeling geloven, maken het mogelijk dat sporters het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Als sportliefhebber geniet ik daar enorm van. Ik ben enorm trots erop dat we de verhalen van deze sporters naar boven mogen halen onder de vlag van Jumbo. Deze relevante verbinding tussen sport en merk is waar wij bij Helden heilig in geloven."

Jasper Boks, hoofdredacteur Helden: "We kregen de ruimte om een Helden te maken zoals we ook zelf zouden maken. Met journalistieke verhalen, qua fotografie en qua vormgeving. Dat is de kracht van deze special."

www.helden.media
www.jumbo.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie