Kek Mama vernieuwd
14-02-2020 11:18:55 | Door: | hits: 2594 | Tags:

Kek Mama is vernieuwd en heeft naast nieuwe columns ook nieuwe rubrieken, een nieuwe pay-off en regelmatig een essay. Het eerste essay is van actrice Tanja Jess, die moeders oproept tot solidariteit. Presentatrice Nicolette Kluijver en zangeres Do gaan columns schrijven voor Kek Mama.

In de columns nemen Kluijver en Do de lezers mee in hun dagelijks leven met hun gezin, werk en alles wat hen bezighoudt. Kluijver, presentatrice en moeder van Isabella (6) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (4), gaat columns schrijven voor de reguliere edities van Kek Mama (12 x per jaar). 
Zangeres Do, moeder van Jip (6) en Loulou (3) neemt de themanummers voor haar rekening (4 x per jaar). De thema’s voor dit jaar zijn: ontaarde moeders (op 7 april in de winkels), zomer, liefde & sex en winter.

Naast de nieuwe columnisten heeft Kek Mama ook een paar nieuwe rubrieken: Dat ging ff mis, waarin een moeder vertelt over het moment in het moederschap waarop ze de mist in ging, en Rollebollen, waarin een moeder eerlijk vertelt hoe vaak ze seks heeft. Bovendien heeft Kek Mama een nieuwe pay-off: de #1 glossy voor moeders. Ook is de vormgeving verfrist: Kek Mama heeft meer een glossy, modieuze uitstraling gekregen.

www.kekmama.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie