L’HOMO. richt zich voortaan op hele LHBTI-gemeenschap
15-04-2019 17:30:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 5157 | Tags:

Na tien jaar richt het jaarlijkse magazine L’HOMO. zich niet alleen meer op homomannen maar op de hele LHBTI-gemeenschap. Het blad verschijnt dinsdag 16 april 2019 en op de cover staan deze editie cabaretier Claudia de Breij, acteur Everon Jackson Hooi en model en dj Valentijn de Hingh.

L’HOMO. is het tijdschrift van de makers van LINDA., dat een bijdrage wil leveren aan tolerantie voor de LHBTI-gemeenschap én iedereen die zich niet in een van deze letters kan vinden. Claudia de Breij: “Als je anders bent, vinden veel mensen wat van je. Daarom is solidariteit zo belangrijk.”

Iebele van der Meulen, hoofdredacteur van L'HOMO.: “Vanaf dit jaar is L’HOMO. niet meer alleen voor homo’s. Het is tijd voor meer zichtbaarheid voor degenen die niet tot een zichtbare meerderheid behoren. Dus richten we ons op de hele LHBTI-gemeenschap. We hebben besloten om de naam hetzelfde te houden. L’HOMO. is immers al een bekende merknaam én ‘homo’ is Oud-Grieks voor ‘gelijk’ en Latijn voor ‘mens’. Simpel maar doeltreffend.”

In deze uitgave vinden lezers onder meer foto’s van mannen en vrouwen en hun drag alter ego, een artikel over LHBTI-vluchtelingen die terechtkomen in ons land en vaak in een depressie belanden, mooiboys en influencers Robbert Rodenburg en Jeroen Kerkhof (Jaye to the Kaye) vertellen over hun coming-out en Christina Curry in een sexy fotoshoot met haar geliefde Shenta.

Foto: Marc de Groot

www.linda.nl/lhomo

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie