L’HOMO. stopt; geen jaarlijkse editie meer
12-01-2021 10:08:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1604 | Tags:

L’HOMO., het tijdschrift voor de lhbti-gemeenschap van de makers van LINDA. zal voorlopig niet meer worden uitgebracht. Het blad bereikt de afgelopen jaren steeds minder lezers dus hebben de makers besloten geen jaarlijkse editie meer uit te brengen. Incidentele uitgaven worden niet uitgesloten.

Op 17 mei komt wel een themaboek uit. Die datum is de internationale dag tegen homofobie.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA. en Net5: “We vinden het ongelooflijk jammer dat we deze lastige beslissing moeten nemen en we zijn trots op alle issues van L’HOMO. die we hebben gemaakt, vanaf het allereerste nummer met Arie Boomsma op de cover. Omdat acceptatie van de lhbti-gemeenschap – én iedereen die zich niet in één van deze letters kan vinden – ons aan het hart gaat, zullen we natuurlijk een bijdrage blijven leveren aan een inclusievere samenleving in onze printuitgaves LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves en online op LINDA.nl."

Iebele van der Meulen, voormalig hoofdredacteur L’HOMO.: “Ik ben enorm trots dat we met L’HOMO. jarenlang een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan diversiteit in de Nederlandse samenleving en binnen het medialandschap – om te laten zien dat we er allemaal toe doen, om te laten zien dat de wereld groter is dan veel media laten zien. Met L’HOMO. Le Book kijken we niet alleen terug op een decennium L’HOMO., maar ook vooruit, richting een hopelijk meer inclusievere samenleving waarin diversiteit gevierd wordt en iedereen zichtbaar is.”

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie