LINDA. en TUI samen in reizen
20-10-2021 09:39:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2287 | Tags:

Op het programma staan twee citytrips, één naar Madrid en één naar Berlijn en een healthtrip naar Zakynthos. De reizen zijn inclusief vlucht, transfer, logies en ontbijt. De LINDA.redactie verzamelt alle must-go adressen van de verschillende bestemmingen, die op een routekaart op de hotelkamer klaarliggen.

Al jaren werken TUI en LINDA. succesvol samen. Zo vloog er in 2017, ter ere van de 150e editie, een speciaal LINDA.vliegtuig met 150 lezers naar Milaan. Bij dit partnership staat kwaliteit voorop, iets wat beide merken hoog in het vaandel hebben.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: ”Reizen past bij LINDA. want het geeft volop verhalen om te delen. Dit was iets wat al heel lang op ons verlanglijstje stond. Zeker na het eenmalig openen van ons eigen hotel de L’INDA., ter ere van onze 200e editie, hadden we de smaak te pakken. Te gek dat we speciaal voor onze lezers deze mooie trips hebben kunnen samenstellen. Dat hebben we, samen met TUI, met veel zorg en lef & liefde gedaan. Ik hoop dat iedereen ervan zal genieten.”

Arjan Kers, managing director TUI: “De jarenlange samenwerking tussen TUI en LINDA. krijgt met deze reizen een extra dimensie. We vullen gezamenlijk een wens in die we beide op de verlanglijst hadden staan; een selectie unieke reizen, verzorgd door TUI en verrijkt door LINDA. We herkennen ons in de doelgroep die kwaliteit en fun combineert.”

Er zijn drie reizen samengesteld, naar Madrid, Zakynthos en Berlijn, met vertrekdata in april en mei 2022.

www.linda.nl/trips

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie