LINDA. komt met collectie woonaccessoires
22-03-2021 09:45:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 2330 | Tags:

Naast print, social, video, audio en een nieuwsplatform voegt LINDA. nu ook voor het eerst producten toe aan haar portefeuille. Na een jaar van voorbereidingen, zijn de items uit de eerste LINDA.loves-collectie te koop.

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn de komende twee weken zolang de voorraad strekt. Ook een zomercollectie is in ontwikkeling.

Deze eerste LINDA.loves-collectie, die werd samengesteld in samenwerking met Dinnerware & Co, bestaat uit verschillende woonaccessoires zoals schalen, kommen, bekers, glazen, manden, vazen, kussens en lantaarns. Het betreft voorjaarsproducten voor thuis, aan tafel of op het terras.  

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: ”Het is te gek om na ruim een jaar brainstormen, moodboards samenstellen, producten selecteren én testen, samen met onze partner Dinnerware & Co, nu eindelijk onze eerste LINDA.loves woonaccessoirecollectie te lanceren. Een nieuw hoofdstuk voor LINDA. in de vorm van een eigen productenlijn, zorgvuldig geselecteerd met lef & liefde voor een breed publiek, rekening houdend met duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. En we hebben de smaak te pakken. De zomercollectie is inmiddels bijna afgerond, en ook rondom de feestdagen staat er een collectie op stapel.” 

Foto: Ahn Kiet Duong voor LINDA.loves

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie