LINDA.meiden Cross Media Merk van het Jaar 2019
27-04-2019 07:37:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 8690 | Tags:

Tijdens de uitreiking van de Cross Media Awards 2019 op 24 april in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is LINDA.meiden uitgeroepen tot Cross Media Merk van het Jaar 2019.

LINDA.meiden is het jongere zusje van LINDA. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar (betaalde oplage 62.000) en omvat verder een online platform dat bestaat uit Instagram (56,4 K volgers), een YouTubekanaal dat in september 2018 werd gelanceerd (17 K abonnees) en Facebook (17 K volgers). Yara Michels staat sinds 2017 aan het roer en zij zorgde voor een stijging van de oplage in een tijd waarin jongeren steeds minder lezen.

Het magazine werd in 2018 uitgebreid met een Zomer- en Winterboek. LINDA.meiden onderscheidt zich door een unieke, feministische touch waar millennials zich anno 2019 enorm door aangesproken voelen. Andere Nederlandse titels voor de vrouwelijke doelgroep van 18 tot 28 jaar varen (nog) niet zo’n activistische koers. LINDA.meiden is het 360-gradenplatform waar je als adverteerder onderdeel van wilt zijn om jonge vrouwen te inspireren en te bereiken.

De jury: "Geen enkel ander mediamerk heeft zo’n spot-on propositie voor een jonge doelgroep. Met influencer Yara Michels als hoofdredacteur is LINDA.meiden snel gegroeid. LINDA.meiden is niet bang om een maatschappelijk issue op de kaart te zetten, zoals ze dat met #blotetietofniet hebben gedaan. Daarnaast biedt LINDA.meiden de juiste koppeling tussen print en verdieping online. Op een slimme manier worden in de LINDA sub-kanalen de doelgroepen goed aangesproken. Binnen het grote geheel van Talpa Network zal de propositie van LINDA.meiden ongetwijfeld nog verder worden uitgebouwd."

www.linda.nl/meiden
www.crossmediaawards.nl

Het overzicht van de winnaars van de Cross Media Awards 2019 staat hier

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie