LINDA. en bol.com maken MODE.gids
21-08-2020 16:53:00 | Door: David de Jong | hits: 2200 | Tags:

LINDA. heeft samen met Bol.com onder de naam MODE.gids een speciaal modenummer uitgebracht dat bij het septembernummer van LINDA.magazine is gevoegd.

MODE.gids is de start van een samenwerking tussen Bol.com en Talpa Network. Daarbij zijn de kanalen van LINDA. en Talpa Network  ingezet om de mode die op het platform van Bol.com te vinden is een extra podium te geven. Naast het modenummer worden er printuitingen in LINDA.magazine, winacties, eigen geproduceerde video’s en een banner- en social campagne ingezet. Voor deze samenwerking heeft designer Claes Iversen de bolkadot jurk ontworpen die via bol.com te koop is.

In de MODE.gids staan de trends van najaar 2020. Op de cover staan Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda. Naast een interview dat ze samen gaven, is een fotoreportage met hun drie kinderen te zien. Alle items in het magazine zijn te koop bij Bol.com.

Boukje Taphoorn, Chief Marketing Officer bij Bol.com: “We zagen al jaren dat klanten verwachtten dat ze binnen ons assortiment ook mode-artikelen konden vinden. Sinds de lancering in januari 2020 van onze modewinkel konden we echt aan de slag met deze wensen. We leren elke dag binnen deze categorie en bieden een steeds volledigere winkel aan. De creativiteit en inspiratie van LINDA. versterken het gemak dat wij klanten bieden met onze datagedreven marketing.“
 
Kiki Maaskant, director sales LINDA.: “We zijn trots op deze mooie strategische samenwerking. We hebben samen prachtige content kunnen maken die past bij de merkwaarden die onze beide merken met elkaar delen: Hollands, voor iedereen, herkenbaar en altijd met een knipoog. Hiermee tonen we niet alleen de verbinding van onze merken, maar laten we deze ook echt voelen.”

Bol.com is onderdeel van Ahold Delhaize, terwijl LINDA. onderdeel is van Talpa Network.

www.linda.nl
www.bol.com
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie