LINDA.foundation en Albert Heijn geven duizend gezinnen groente- en fruitbonnen
30-07-2020 11:41:00 | Door: David de Jong | hits: 2153 | Tags:

Albert Heijn heeft 50.000 euro gedoneerd aan LINDA.foundation in de vorm van cadeaubonnen waarmee duizend gezinnen die een steuntje kunnen gebruiken, groente en fruit bij Albert Heijn kunnen kopen. Het geld werd opgehaald met de frambozenactie waarbij in de week van 6 juli 2020 van elke verkochte bak frambozen een deel van de oprengst naar LINDA.foundation ging.   

Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn: "Albert Heijn wil beter eten toegankelijk maken voor iedereen: gezond, vers en gevarieerd met lekker veel groente en fruit. Met de cadeaubonnen willen wij gezinnen die het financieel iets moeilijker hebben, hiermee helpen. Bijvoorbeeld om zo extra te kunnen genieten van lekkere verse aardbeien, appels, sperziebonen of broccoli."

Linda de Mol: "LINDA.foundation maakt voor veel gezinnen in Nederland een groot verschil. Daarvoor zijn we afhankelijk van partners en donateurs. Ik ben dan ook ontzettend blij met dit liefdevolle gebaar van onze partner Albert Heijn. Een volle fruitschaal en een gevulde groentelade is niet voor iedereen vanzelfsprekend, heel fijn om dit voor hen te kunnen doen."

Albert Heijn is vanaf het begin in 2013 al partner van LINDA.foundation. De stichting van Linda de Mol geeft arme gezinnen met kinderen een steuntje in de rug en kweekt meer begrip voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Albert Heijn levert een structurele bijdrage aan de stichting voor de aanschaf van de cadeaukaarten voor boodschappen.

www.linda.nl
www.lindafoundation.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie