Libelle TV start talentenjacht naar opruimvlogger van Nederland
08-02-2019 13:14:55 | Door: David de Jong | hits: 2438 | Tags:

Libelle en Libelle TV starten een talentenjacht naar de opruimvlogger van Nederland.  De winnaar krijgt een wekelijkse vlog op Libelle TV en een artikel in Libelle. het vrouwenplatform van Libelle.

 Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder:"Onze huidige Libelle-vloggers hebben allemaal een eigen specialisme, zoals modevlogger Francoise, dokter Rutger en tuinvlogger Loes. We missen nog de specialisatie opruimen, vandaar deze talentenjacht."

De komende vier weken gaat Libelle TV op zoek naar de persoon met de ultieme opruimtips en -tricks, om deze vervolgens te delen op ons online-videoplatform. De winnaar krijgt een wekelijks format waarin hij/zij nieuwe, slimme oplossingen deelt die het leven leuker en makkelijker maken.

Opruimliefhebbers kunnen zich nu aanmelden om kans te maken op de titel De opruimvlogger van Nederland. Uit de inzendingen kiest de jury, bestaande uit Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder, Lieke Vromans (van de Libelle TV-serie Lieke Houdt Huis en opruimexpert Caroline Griep van Griep Ruimt Op, een reeks genomineerden. Vervolgens kiest het publiek, middels online stemmen, de winnaar. Wie de opruimvlogger van Nederland wordt, wordt bekend gemaakt op de Libelle Zomerweek, die wordt gehouden van 23 t/m 29 mei 2019.

De winnaar krijgt een wekelijkse vlog op Libelle TV en een artikel in Libelle, met een bereik van 3,4 miljoen personen. Opruimvloggers in spe kunnen zich opgeven tot 3 maart door het inzenden van een vlog met een ultieme opruimtip en het inschrijfformulier op de site van Libelle.

www.libelle.nl/opruimvlogger

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie