Libelle Zomerweek van Almeerderstrand naar Expo Haarlemmermeer
12-01-2022 10:53:26 | Door: Saskia van Weert | hits: 2136 | Tags:

Libelle Zomerweek gaat verhuizen naar Expo Haarlemmermeer. Na jarenlang het Almeerderstrand als locatie te hebben gebruikt, kiest Libelle vanaf 2022 voor het terrein dat mede bekend is van de Floriade.

Libéma (eigenaar Expo), DPG Media (uitgever Libelle) en Gemeente Haarlemmermeer zijn dat overeengekomen. Het terrein van Expo Haarlemmermeer heeft biedt op 45.000 vierkante meter een mix tussen (glazen) binnenruimtes en een groen buitenterrein. Het gehele terrein wordt benut tijdens de Libelle Zomerweek, die plaatsvindt van 19 t/m 25 mei.

Met meer dan 400 stands, 15.000 workshops en tientallen optredens is het een van de grootste buiten-evenementen in Nederland, waar meer dan 80.000 vrouwen een dagje uit beleven.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “Libelle Zomerweek is voor ons een bijzonder element in de Libelle-mix. Naast het weekblad, de website, app en al onze specials is dit evenement een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen op de redactie. Een week lang ontmoeten we duizenden lezeressen en komt het Libelle-gevoel helemaal tot leven.”

Jeroen Dona, directeur beurzen & evenementen bij Libéma: "Wij zijn enorm verheugd dat we de Libelle Zomerweek mogen omarmen op ons terrein en kijken uit naar de verdere samenwerking. Libéma en DPG Media werken al meerdere jaren prettig met elkaar samen rondom andere evenementen, zoals de Foute Party van Qmusic en Margriet Winterfair in de Brabanthallen."

Jan van Dun, directeur Events bij DPG Media: "De ligging van het terrein is perfect: veel groen, maar midden in de Randstad en perfect te bereiken, ook met openbaar vervoer.”

www.libelle.nl
www.dpgmedia.nl
www.libema.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie