Linda Hakeboom maakt online serie over kanker voor LINDA.
29-10-2020 09:48:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 2040 | Tags:

Recentelijk werd documentairemaker en presentatrice Linda Hakeboom gediagnosticeerd met borstkanker. Een grote schok en totaal onverwacht. Middels de tweewekelijkse vlog Linda’s kankerverhaal deelt ze haar verhaal op LINDA.nl.  

Linda Hakeboom: “De ene dag leef je je normale leven, de volgende dag heb je ineens kanker. De overgang van niet naar wel was heel heftig, ook al voelde ik vrij snel dat het niet helemaal goed zat. Ik vond het knobbeltje en meteen knaagde er een stemmetje in mijn achterhoofd. Je krijgt gelijk te horen dat de kans heel klein is en dat de meeste knobbeltjes vals alarm zijn. En toch dacht ik.. wat als… Twee weken later hoorde ik dat het slecht nieuws was.”

In Linda’s kankerverhaal vertelt en filmt Linda zelf wat zo’n diagnose met je doet, welk traject er volgt en wat er allemaal op je afkomt. Hoe is het om opeens te weten dat je zo ziek bent, hoe gaat je partner hiermee om, hoe is het om geconfronteerd te worden met het feit dat je door de chemotherapie onvruchtbaar kunt raken, en hoe ga je om met steeds weer slecht nieuws?

De eerste aflevering van Linda’s Kankerverhaal is vanaf nu te zien op LINDA.nl. Aflevering twee komt op donderdag 12 november online. In de week dat er geen vlog is schrijft de redactie van LINDA.nl, die nauw contact heeft met Linda en haar proces op de voet volgt, een artikel met een update over hoe het met Linda gaat.

Foto: Cornelie Tollens

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie