Louise van Nispen start als Managing Director bij LINDA.
02-07-2020 18:13:00 | Door: David de Jong | hits: 3029 | Tags:

Louise van Nispen start per 15 juli als managing director van LINDA. naast haar rol als CEO van Talpa Gaming. Voordat zij bij Talpa Network aantrad, was Louise van Nispen bij het toenmalige Sanoma Media Netherlands als Domain Director Women onder meer verantwoordelijk voor de strategie en het vermarkten van de vrouwenmerken in de B2C- en B2B-markt.
 
Peter de Mönnink, CEO Talpa Network: “Louise’s uitgebreide ervaring met mediamerken en het runnen van diverse businessmodellen, maakt het mogelijk om haar huidige rol als CEO Talpa Gaming te combineren met de directiepositie binnen Mood for Magazines. Zonder twijfel zal ze met haar visie en executiekracht een grote bijdrage leveren aan de verdere groei van ons portfolio.” 
 
Louise van Nispen,CEO Talpa Gaming en aankomend managing director LINDA.: “LINDA. is het meest geliefde mediamerk voor vrouwen in Nederland. Het is bijzonder dat LINDA. relevant is en blijft in elke tijdgeest en op elk platform. Een merk dat er altijd toe doet. Vol kracht en energie, toonaangevend op het gebied van content en creativiteit, verrassend voor haar lezers en adverteerders. Ik vind het een eervolle rol en ga met veel plezier en een fantastisch team aan de slag om LINDA. als merk over alle platformen heen verder uit te bouwen.”

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie