Mandy Woelkens hoofdredacteur LINDA.meiden
06-12-2021 11:05:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2833 | Tags:

LINDA. benoemt Mandy Woelkens tot hoofdredacteur van LINDA.meiden. Mandy is presentatrice, podcastmaker, schrijfster en op dit moment adjunct-hoofdredacteur van Cosmopolitan. Mandy staat voor inclusiviteit, wil graag mensen inspireren om zichzelf te zijn en maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken. Zij gaat eerst met zwangerschapsverlof en zal in april 2022 starten bij LINDA.meiden.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: “We zijn enorm trots dat we zo’n talent als Mandy Woelkens bij LINDA.meiden mogen verwelkomen. Met haar sprankelende persoonlijkheid, scherpe ideeën, wil om de wereld te veranderen en haar brede ervaring in de media, zowel voor als achter de schermen, is zij uitermate geschikt om LINDA.meiden - het snelstgroeiende millennialmerk van Nederland - naar het next level te brengen. We kijken ernaar uit om met haar te werken en wensen haar allereerst veel geluk en liefde bij haar zwangerschapsverlof.“

Mandy Woelkens: “Ik kijk met enorm veel enthousiasme uit naar dit avontuur bij LINDA.meiden. Met het team, maar ook met de lezers van LINDA.meiden, hoop ik samen te groeien en verder te bouwen aan het platform. Om het meer divers en inclusief te maken zowel in print, offline en online. LINDA.meiden heeft al een fantastische community en ik hoop nog meer mensen aan te kunnen spreken die zichzelf kunnen herkennen in datgene wat we gaan maken en doen. Zodat we op die manier een nog hechtere community kunnen vormen, die elkaar ziet, inspireert, motiveert en enthousiasmeert.”

www.linda.nl/meiden
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie