Mariëlle Arts verlaat LINDA.
25-06-2020 12:06:00 | Door: David de Jong | hits: 8765 | Tags:

Mariëlle Arts, zakelijk directeur LINDA., verlaat LINDA. na 11 jaar. Na de overname door Talpa Network in maart 2019 had Mariëlle Arts de leiding over het integratieproces van LINDA. binnen Talpa. Nu deze integratie is afgerond is dit voor Mariëlle Arts een logisch moment om haar vleugels uit te slaan.

Linda de Mol: "Ik wil Mariëlle Arts enorm bedanken voor alles wat ze in de afgelopen jaren voor het merk LINDA. heeft betekend. Mede door haar enthousiasme, gedrevenheid en doortastendheid is er de afgelopen jaren aan een geweldig bedrijf gebouwd. We zullen de warme persoonlijkheid van Mariëlle Arts missen, maar wensen haar natuurlijk alle succes bij haar volgende stappen."
 
Peter de Mönnink, CEO Talpa Network: "LINDA. is in de afgelopen jaren een toonaangevend merk geworden met veel extensies. Mariëlle Arts is een van de grote krachten achter het merk LINDA. Met hart voor mensen en merk heeft zij als zakelijk directeur jarenlang en consistent bijgedragen aan deze groei en daarvoor zijn wij haar zeer erkentelijk."

 
Mariëlle Arts: "Begin maart heb ik Linda de Mol en Jildou van der Bijl laten weten dat het een goed moment voor mij is mijn ambities elders te gaan verwezenlijken nu het integratieproces van LINDA. binnen Talpa Network is voltooid. De afgelopen 11 jaar heb ik een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van LINDA. van magazine tot volwaardig crossmediaal merk. We hebben vrouwen en relaties weten te verrassen en binden met onze spraakmakende producten. Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die ik kreeg om als zakelijk directeur aan het roer te kunnen staan van een snelgroeiend innovatief bedrijf. Talpa Network heb ik leren kennen als een indrukwekkend contenthuis met sterke merken waar dezelfde ondernemersgeest en passie voor creatie heerst als bij LINDA.."

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie