Miljuschka Publishing sluit zich aan bij MMA
07-07-2022 10:57:28 | Door: Saskia van Weert | hits: 1497 | Tags:

Culinair expert en televisiekok Miljuschka Witzenhausen is met haar uitgeverij Miljuschka Publishing per 1 juli 2022 toegetreden als lid van de Magazine Media Associatie (MMA).

Via Miljuschka Publishing geeft ze haar eigen culinaire magazine Miljuschka Magazine uit. Witzenhausen heeft ervoor gekozen om het magazine volledig advertentievrij te houden en alleen op bestelling via haar eigen website beschikbaar te stellen.

De reden hiervan is dat ze niet meer wil produceren dan er behoefte is en zo een einde wil maken aan onnodige verspilling van druk- en verzendkosten. Daarnaast gaat een deel van de opbrengsten van het magazine naar het Epilepsiefonds waar zij ambassadrice van is.

Miljuschka Witzenhausen: “Als beginnend uitgever zoek ik via het lidmaatschap bij de brancheorganisatie aansluiting bij mijn vakgenoten. Daarnaast is het fijn om niet voor alle randzaken van het uitgeven het wiel opnieuw te hoeven uitvinden. Bovendien behartigt de MMA mijn belangen en geeft het lidmaatschap toegang tot een schat aan informatie.”

www.miljuschka.nl

www.mma.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie