Moeder Enzo Knol vlogger voor Libelle
07-01-2019 12:36:00 | Door: | hits: 3485 | Tags:

Irma Knol is de nieuwe vlogger van Libelle TV. Irma Knol is de moeder van vloggers Enzo en Milan Knol – samen goed voor 4 miljoen volgers op YouTube. Vanaf 10 januari 2019 gaat Irma zelf vloggen voor Libelle TV. In De week van Irma Knol doet ze wekelijks verslag van haar leven en neemt ze kijkers mee in haar soms chaotische leven met haar bekende zoons en haar liefde voor motorrijden en fitness.

Na twee huwelijken is Irma Knol sinds 7,5 jaar gelukkig met haar partner Gert. Ze heeft drie kinderen: Milan (27), Enzo (25) en Sjen (13). Tot voor kort had ze een baan als juridisch secretaresse. Momenteel verdiept ze zich in voedingsleer en maakt ze een carrièreswitch tot vlogger. Daarmee treedt ze in de voetsporen van haar zoons Milan en Enzo.

Aan Milan en Enzo heeft Irma haar 300.000 volgers op Instagram (@irmaknol) te danken. Fans van haar zoons begonnen Irma te volgen, omdat ze haar voorbij zagen komen in hun vlogs.

Irma Knol: “In het begin vond ik het weleens vervelend als Enzo tijdens het eten filmde. Dan dacht ik: moet dat nu? Als hij nu langskomt, weet ik dat-ie z’n camera bij zich heeft. Dat is zo gegroeid, ik merk het nauwelijks nog.”

www.libelle.nl
www.sanoma.nl 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie