NRC Media brengt tien keer per jaar NRC Magazine uit
03-09-2021 14:30:00 | Door: David de Jong | hits: 2871 | Tags:

NRC Media komt vanaf 4 september 2021 tien keer per jaar met NRC Magazine. Dat zal vooral gaan over esthetiek: van interieur tot beeldende kunst en van fotografie tot de kunst van het kopen van een pak. De culturele, esthetische kant van het leven staat centraal in het NRC Magazine.

NRC Magazine zal worden bijgevoegd bij NRC Weekend, in print, via de app en online. Fotografie speelt er een hoofdrol in. Trends worden in kaart gebracht. Bekende namen van binnen en buiten NRC delen hun gedachten over stijl en esthetiek. Zo neemt columnist en schrijver Maxim Februari de lezer mee bij het kopen van een pak. Verder zijn in NRC Magazine vaste rubrieken te vinden van onder meer schrijver, danser en presentator Raoul de Jong en van kunst- en designredacteur Arjen Ribbens. Elk nummer heeft een thema.

Het thema van het eerste nummer is mode. Een thema waar smaak en waarden elkaar raken, zoals Milou van Rossum in het eerste voorwoord schrijft: met zicht op het einde van de coronamaatregelen hebben veel mensen zin in nieuwe kleren. Tegelijk maakt de klimaatcrisis duidelijk dat het roer om moet in de mode, een van de vervuilendste industrieën ter wereld.

www.nrcmedia.nl
www.nrc.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie