NURSING wint LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019
01-02-2019 11:00:00 | Door: | hits: 1747 | Tags:

Tijdens de MVW LOF Nieuwjaarsbijeenkomst is NURSING uitgeroepen tot laureaat van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019. Aan deze onderscheiding is een geldbedrag verbonden van 10.000 euro. 

Annemarie Jorritsma, voorzitter LOF College: “Nursing maakt hét verschil voor de persoonlijke professionele ontwikkeling van verpleegkundigen, verbindt de lezers, reflecteert op beroepsinhoud en vakuitoefening, neemt waar nodig politiek stelling, informeert over voor de zorg relevante maatschappelijke ontwikkelingen, heeft oog voor de emotionele kant van het beroep en laat de lezers aan het woord. Voor verpleegkundigen is Nursing onmisbaar. En juist dat maakt Nursing onmiskenbaar tot de laureaat van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019.“

Ook genomineerd voor de LOF-onderscheiding voor Vakinformatie 2019 waren:
Adformatie - Sijthoff Media
Cobouw - Vakmedianet
Renda - Aeneas Media 

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is dé kwaliteitsonderscheiding voor producten, diensten, oeuvres, portfolio’s en merken voor vakinformatieve, wetenschappelijke en professionele media.

Het LOF College wordt voorgezeten door Annemarie Jorritsma, lid van de Eerste Kamer, politica en bestuurder. De leden van het LOF College en hun aandachtsgebieden zijn:

- Michiel Bicker Caarten, mediaspecialist en auteur.
- Bart Brouwers, hoogleraar aan RU Groningen, media-ondernemer en -expert, focus op content en journalistiek.
- Jeroen van Erp, hoogleraar Delft University of Technology en partner/oprichter Fabrique, focus op concept en industrieel design.
- Valerie Frissen, hoogleraar Universiteit van Leiden, directeur SIDN fonds, toezichthouder, focus op media en techniek.
- Dries van Ingen, algemeen directeur Boom uitgevers Amsterdam (1996-2017); winnaar van de LOF prijs 2015, thans directeur a.i. Poetry International Rotterdam; executive coach en consultant innovatie uitgeverijen.
- Kitty Koelemeijer, hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit, bestuurder en ondernemer met een focus op retail.
- Sandra Kroon, bestuur en management consultant, mediaprofessional.
- Geert Noorman, namens Stichting LOF.

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019 is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Branchevereniging Media voor Vak en Wetenschap (MVW).

www.lofonderscheiding.nl     
www.mvw.mediafederatie.nl     
www.lucasoomsfonds.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie