Nieuw magazine over liefde en relaties: Ik ook van jou
11-04-2019 10:59:00 | Door: David de Jong | hits: 5118 | Tags:

Uitgeverij Mediawater brengt een nieuw magazine op de markt over liefde en relaties. Het nieuwe blad zal twee keer per jaar uitkomen en krijgt de naam Ik ook van jou.

Ik ook van jou brengt verhalen met ervaringsdeskundigen, wetenschappers, reportages en interviews met vrouwen, mannen en stellen waar iedereen zich in kan herkennen. Zo komen in de eerste editie onder anderen hoogleraar Esther Kluwer, onderzoeker Peter Bos en de Canadese relatietherapeut Sue Johnson aan het woord. De eerste zomerspecial van Ik ook van jou is vanaf dinsdag 16 april 2019 verkrijgbaar in alle kiosken en supermarkten.

Volgens hoogleraar duurzame relaties & welzijn Esther Kluwer zijn goede relaties letterlijk van levensbelang; zo blijkt je hart beter te functioneren als je elf minuten per dag intiem met elkaar bent. Onderzoeker Peter Bos vertelt over gierende hormonen en onderzoekt onder andere waarom we eigenlijk zo vreemd doen als we verliefd zijn. Sue Johnson geeft in een exclusief interview uitleg over haar therapie, die wereldwijd vele relaties redde.
 
Ik ook van jou biedt een combinatie van herkenbare verhalen van gewone vrouwen, mannen en stellen. De bedoeling is dat de lezer zich kan identificeren en met toegankelijke wetenschappelijke artikelen wil uitgever Mediawater de liefde in onze samenleving meer centraal stellen. Herkenbare emoties binnen relaties, verlangens naar intimiteit, liefde voor jezelf en de ander leren begrijpen, allemaal onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft en waar Ik ook van jou in wil inspireren.

Peter van Dijk, uitgever en hoofdredacteur: "Ik wil graag een blad over de liefde maken, omdat veel in het tijdschriftenvak gaat om uiterlijk, geld en carrière. Terwijl de kracht die deze samenleving nu vooral bij elkaar kan houden de liefde is. Daarom gaan twee keer per jaar een blad maken dat aanvoelt als een cadeautje vol liefde."

www.mediawater.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie