Nouveau brengt special over koningin Máxima uit
18-04-2019 09:55:28 | Door: Saskia van Weert | hits: 2643 | Tags:

De glossy Nouveau heeft een Máxima-special samengesteld. De uitgave draait om de koningins leven tijdens de afgelopen twintig jaar aan het Nederlandse hof.

Máxima twintig jaar in Nederland verhaalt over de wording van een koningin centraal, maar geeft ook een overzicht van tijdsbepalende gebeurtenissen. Van de MH17-ramp tot staatsbezoeken aan China.

Royaltykenners als Josine Droogendijk en Claudia Witteveen werkten mee en deelden weetjes, zoals het feit dat de koningin dol is op kroketten, ze graag borduurt en dat ze op de uitvaart van haar vader het nummer Knockin on Heavens Door zong. Ook de loopbaan van de vorstin komt aan bod in een artikel over haar band met VN-baas Ban Ki Moon.

Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau: “Toen we ons realiseerden dat twintig jaar geleden, in april 1999 tijdens de Feria in Sevilla, Máxima voor het eerst opdook, wist ik meteen: deze april moet ik hier iets mee doen. Een hofleven in beeld, een mooier eerbetoon kan ik me niet voorstellen. Het was een fantastische klus om haar twintig jaar aan het hof in tekst én beeld in een stijlvolle glossy te mogen verpakken.”

www.nouveau.nl

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie