Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord lanceert magazine Impact
13-02-2019 14:00:00 | Door: David de Jong | hits: 3998 | Tags:

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord is gestart met een nieuw magazine onder de naam Impact. Daarmee wil het ontwikkelbedrijf het noordelijkste deel van Noord-Holland etaleren. Duurzaam en innovatief ondernemerschap staan centraal in vrijwel alle verhalen. 

De  agrarische sector krijgt ruim aandacht in het blad door interviews met onder andere Seedvalley, Amigo Plant en Hortimare BV. Ook energie staat centraal met bijdragen van Engie, de Energy & Health Campus en Green Simplicity. Toerisme heeft altijd een grote rol gespeeld in de regio en is ook terug te zien in Impact. Zo geeft het WestFries Museum inzicht in de Gouden Eeuw en worden er tips gegeven voor activiteiten binnen Holland boven Amsterdam. Onder meer Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier (HHNK) laat zien hoe belangrijk waterbeheersing binnen HbA is en er is aandacht voor welke wijze het water een rol kan spelen bij energieopwekking.

Ook jonge ondernemers uit Noord-Holland Noord stellen zich voor in Impact. Zo vertelt Ted Braakman over zijn bedrijf Hero Balancer. De ondernemer uit Hoorn legt uit hoe verwarmingsinstallaties door slimme IT en collectiviteit, veertig procent energie kunnen besparen. Eigenaar van Tommie Sjef Wild Ales uit Den Helder geeft uitleg over het ontstaan van de bierbrouwerij en daarnaast zijn er interviews met de jonge ondernemers Wessel van Paassen van Green Simplicity en Martijn Apeldoorn van Create.

www.countercontent.nl
www.nhn.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie