Paul van Riessen volgt Sander Schimmelpenninck op bij Quote
25-01-2021 11:44:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 1801 | Tags:

Quote heeft in Paul van Riessen de hoofdredacteur gevonden die in de voetsporen van Jort Kelder en Sander Schimmelpenninck. Hij werkte er al als adjunct-hoofdredacteur.

Paul van Riessen: “Het is een grote eer om dit merk te mogen leiden. En dat in een bijzonder jaar, waarin we vieren dat Quote 35 jaar bestaat en we ook op feestelijke wijze de 25ste editie van de Quote 500 zullen presenteren. Maar Quote kent niet alleen een rijk verleden; het merk wacht naar mijn overtuiging vooral ook een fraaie toekomst. Want de formule van zakelijk nieuws, oogverblindende reportages, scherpe en inspirerende interviews en onze kennis van de manieren waarop je je in het leven optimaal kunt verwennen is nog altijd ijzersterk. Daar zal op hoofdlijnen dus niets aan veranderen, al zullen we vanzelfsprekend gebruikmaken van nieuwe technieken die ons in staat stellen onze berichten via nog meer kanalen bij onze lezers te bezorgen.”

Op de site van Quote staat een interview waarin Paul van Riessen vertelt over zichzelf en zijn drijfveren.

Quote is sinds 2011 onderdeel van Hearst, dat in Nederland ook titels als Esquire, Quest, Vogue en Harper’s Bazaar in portefeuille heeft.

Foto: Maurits Giesen

www.quotenet.nl
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie