Personeel Voetbal Internationaal boos over verkoop aan Digital Enterprises
19-07-2019 13:12:27 | Door: David de Jong | hits: 2331 | Tags:

Het personeel van Voetbal Internationaal is boos over de verkoop van hun blad aan Digital Enterprises. Dit meldt het AD. Het personeel heeft een advocaat ingehuurd om de verkoop door WPG aan Digital Enterprises ongedaan te maken. Het personeel wil liever dat het blad aan Doorakkeren wordt verkocht, een bedrijf van Derk Haank, Jan Willig, Luc van Os en Martin Mos.

Met name de vrees dat de printuitgave van Voetbal International het onderspit zal delven is het grootste bezwaar van de redactieraad, ondernemingsraad en managementteam. Ook zouden niet de juiste procedures zijn gevolgd. Digital Enterprises stelde bij het persbericht tot verkoop aan het personeel sterke garanties te hebben gegeven. Ian Rooker CFO van WPG: "De afgelopen maanden is er voortdurend overleg geweest met de het team van VI en deze overeenkomst doet recht aan hun wensen. Digital Enterprises geeft ijzersterke jarenlange garanties aan alle werknemers en wil hard vooruit met VI. Dit nieuwe avontuur maakt Voetbal International groter en sterker. We zijn blij dat als WPG te faciliteren."

Digital Enterprises verklaarde in het AD dat print het fundament van Voetbal International blijft, en daarbij tevens op betaalde en gratis online content inzet.

www.wpg.nl
www.vi.nl
www.digitalenterprises.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie