Philip Fontani volgt Sanne Groot Koerkamp op bij Quest
07-12-2020 10:38:13 | Door: Saskia van Weert | hits: 2562 | Tags:

Quest heeft per direct een andere hoofdredacteur. Philip Fontani volgt Sanne Groot Koerkamp op. Zij nam eerder dit jaar afscheid van het tijdschrift.

Sinds 2014 heeft Philip Fontani als adjunct-hoofdredacteur al de dagelijkse leiding over de redactie van Quest, het grootste populairwetenschappelijke merk van Nederland. Daarvoor werkte hij als redacteur en eindredacteur voor het tijdschrift. Hij begon zijn loopbaan bij de redactie van het tv-programma Het Klokhuis (NTR).

Remy Kluizenaar, uitgever Hearst Netherlands: “Philip kent Quest als geen ander, hij is al jaren de spin in het web op de redactie. Hij weet waar de lezers en fans behoefte aan hebben en hij heeft een schat aan ervaring in de wetenschapsjournalistiek. Die ervaring koppelt hij aan een gezonde commerciële drive. Ik heb er zin in om samen met Philip op zoek te gaan naar nieuwe kansen en interessante samenwerkingen voor het merk Quest.”

Philip Fontani: “Ik ben er trots op dat ik mij nu hoofdredacteur van Quest mag noemen. Onze inhoud verveelt nooit, niet voor de redactie, niet voor de lezers en niet voor mij. Ik heb dan ook veel zin om samen met de redactie de huidige successen voort te zetten en uit te breiden. Plannen hebben we al genoeg. Zo gaan we volgend jaar in elk geval onze pubquizactiviteiten verder ontwikkelen en in 2021 lanceren we ook de eerste onlinecursussen op het nieuwe cursusplatform van Hearst.”

www.quest.nl
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie