Psychologie Magazine lanceert Coachfinder
18-06-2019 09:32:00 | Door: | hits: 3697 | Tags:

De vraag naar coaching neemt toe en ook het aanbod groeit hard. Daarom lanceert Psychologie Magazine een platform voor coaches en consumenten: Coachfinder.

Het aantal coaches in Nederland is de afgelopen vijf jaar met 66 procent gegroeid, bleek dit voorjaar uit gegevens van de Kamer van Koophandel. Met meer dan 63.000 ingeschreven coaches is het voor de consument niet eenvoudig om de juiste te vinden. Het beroep van coach is bovendien niet beschermd: iedereen mag zich coach noemen.

Coachfinder

Coachfinder is een matchingplatform dat de zoektocht naar een betrouwbare coach makkelijker maakt. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van persoonlijke voorkeuren via een slim algoritme eenvoudig een coach vinden die bij ze past. Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd moet hebben. Coachfinder is op dit moment live in de provincies Noord-Holland en Utrecht en wordt komende tijd stapsgewijs uitgebreid.

Psychologie Magazine wil de drempel naar coaching verlagen. De service is gratis voor consumenten, de aangesloten coaches betalen een abonnementsfee voor hun profiel op de website.

www.coachfinder.nl
www.psychologiemagazine.nl
www.wpg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie