Remy Ludo Gieling hoofdredacteur Management Team
15-01-2019 12:42:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2793 | Tags:

Remy Ludo Gieling is benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van Management Team. Gieling volgt daarmee vertrekkend voorman Thijs Peters op.

Management Team (MT) maakt ook bekend voortaan te focussen op zittend en toekomstig toptalent. Het platform bestaat dit jaar 40 jaar en is bekend van het magazine, een online nieuwsportaal, gidsen als de MT500,over bedrijven met de beste reputatie, en communities voor toptalent (Goudhaantjes) en de maakindustrie (Made in NL). 

Remy Ludo Gieling: “Wie vandaag de dag als mediamerk wil overleven, moet hyper-relevant zijn voor een niche-doelgroep. Daarom hebben we de merkbelofte van MT aangescherpt. MT is voortaan ‘het beste over management en leiderschap voor de CEO van morgen’. Wij gaan ons dus primair richten op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van toptalent in grote organisaties.”

Gieling is sinds 2015 hoofdredacteur van ondernemersplatform Sprout en gaat beide functies nu combineren. Daarnaast is hij presentator bij de online tv-zender 7 Ditches, co-host bij de Business Books Podcast en staat hij op zakelijke podia als dagvoorzitter, spreker en moderator.

Ewald Smits, mede-eigenaar van MT MediaGroep, uitgever van Management Team: “Remy is als geen ander in staat om over de as van de inhoud een merk te bouwen. Hij kan een team enthousiasmeren en inspireren en weet hoe je in deze tijd een merk vertegenwoordigt en laat groeien.”

www.mt.nl
www.sprout.nl
www.mtmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie