Rob Stenders nieuwe columnist Soundz Magazine
22-02-2019 12:10:00 | Door: David de Jong | hits: 3713 | Tags:

Rob Stenders, dj voor BNNVara op NPO Radio 2, heeft een nieuwe column verkregen in het muziekmagazine Soundz Magazine. Rob Stenders: "Ik wil nog steeds het onverenigbare combineren en het aan iedereen laten horen: luister, dit is mooi! Tot mijn grote vreugde doet Soundz dit ook. Vele leeftijden en genres komen hier samen, dus ik voel me trots dat ik in dit blad over onze grote passie mag gaan schrijven."

Jean-Paul Heck, hoofdredacteur van Soundz: "Iedereen kent Rob als een bevlogen DJ, maar hij is veel meer dan dat. Zijn uitgesproken smaak maakt hem in de radiowereld uniek. Daarnaast kan Rob er ook nog fantastisch over schrijven wat hem de perfecte columnist voor Soundz Magazine maakt."

Soundz Magazine besteedt deze editie veel aan Fleetwood Mac. Hoofdredacteur Jean-Paul Heck sprak met Mick Fleetwood. De legendarische band stond eerder in 1971 op Pinkpop en dit jaar ook op de jubileumeditie van het festival.
 
Tevens presenteert muziekkenner, dj, schrijver en presentator Leo Blokhuis, in de nieuwe editie van Soundz, een nieuwe rubriek met de titel Dossier Blokhuis. Leo Blokhuis: "Ik zit het liefst tussen mijn muziek en naslagwerken om mijn tanden in een onderwerp te zetten. Of het nou gaat om een opvallend instrument, een liedje met een lange geschiedenis, een stroming of een maatschappelijke beweging die haar invloed heeft op de muziek, ik vind het heerlijk om me te verliezen in dit soort speurwerk."

Dossier Blokhuis gaat deze editie over De Mellotron. Leo Blokhuis: "Het is een magisch toetsinstrument met een uit duizenden te herkennen geluid: klinkt warm, zweeft licht. Luister maar naar het begin van Strawberry Fields of dat ronkende, cello-achtige geluid in Wonderwall."

Jean-Paul Heck: "Leo Blokhuis is vooral een man die graag dieper ingaat op de muziek die hem beweegt. Niet alleen op televisie maar ook in woord is hij als geen ander in staat om dit over te brengen. De rubriek Dossier Blokhuis is hem op het lijf geschreven."

www.robstenders.nl
www.leoblokhuis.nl
www.soundz.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie