Sanoma sluit Huispedia aan als publishing partner
07-11-2019 14:20:00 | Door: David de Jong | hits: 2139 | Tags:

Huispedia is als publishing partner toegevoegd aan het netwerk van Sanoma. Sanoma gaat de volledige online advertentie-operatie op zich nemen en de display sales voor Huispedia uitvoeren. Huispedia is hiermee de achttiende publishing partner die het Sanoma-netwerk versterkt.

Met titels als vtwonen en Eigen Huis en Interieur bereikt Sanoma in de home-decomarkt gemiddeld 1,8 miljoen Nederlanders per maand volgens het onderzoek van NOM/NOBO 2019. Door koppeling van abonneedata aan klikgedrag heeft Sanoma een verhuis-voorspelmodel gebouwd, waarmee verhuis-intentdata van de Nederlandse consument is gecreëerd. De data van Huispedia wordt gekoppeld aan de Sanoma-data en hiermee kunnen het bestaande verhuisintent-segment worden uitgebreid.

Kees Wilbrink, commercieel directeur Sanoma: “Met het aansluiten van Huispedia als publishing partner weet Sanoma haar portfolio uit te breiden met een waardevol platform waar de consument informatie kan vinden over zijn of haar huis, maar eventueel ook dat van een potentieel nieuwe woning. Door het uit handen nemen van salesactiviteiten en samen op te trekken, bundelt Sanoma haar krachten met Huispedia en bieden we de markt een kwalitatief bereik binnen het woon Umfeld. Iets waar veel adverteerders ons al van kennen met de merken als onder andere vtwonen, NUwonen en Stijlvol Wonen.”

Maxim Bours, directeur Huispedia: ‘’De samenwerking met Sanoma is voor ons weer een grote stap in de goede richting. Hierdoor kunnen wij onze advertising verder professionaliseren en ons bereik vergroten. Daarnaast kunnen we nog beter focussen op waar we echt goed in zijn, informatie simpel en transparant maken voor de woningeigenaar en -zoeker. Om uiteindelijk een snellere groei te realiseren en de woningmarkt echt te veranderen."

www.huispedia.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie