Sanoma verkoopt Head Office België
16-11-2018 10:16:22 | Door: | hits: 2804 | Tags:

Sanoma heeft Head Office België verkocht aan de oprichters van Head Office in België, Gilles van Lembergen en Tim Pauwels. Head Office België gaat per direct zelfstandig verder. Head Office Nederland blijft onderdeel van Sanoma Media Netherlands en wordt onderdeel van de commerciële organisatie om adverteerders een full service propositie te kunnen aanbieden.

Susan Duinhoven: “Head Office België heeft de afgelopen jaren een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Sanoma als organisatie. De synergiemogelijkheden met andere bedrijfsonderdelen van Sanoma is, na de verkoop van de vrouwentitels aan Roularta, minimaal geworden. De verkoop is dus een logische stap voor beide partijen.”

Kees Wilbrink, Commercial director: “Contentmarketing is een groeimarkt en een belangrijk product in Sanoma’s totale adverteerderspropositie in Nederland. Dit is een logische stap voorwaarts om maximale service te kunnen bieden aan adverteerders en maximaal oplossingsgericht te zijn. Hiermee sluiten we aan op de behoefte van de adverteerder om eenduidig in de markt te opereren met een minimaal aantal contactpersonen en vergroten we de customer intimacy.”

www.headoffice.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie