Shatho Beheer neemt tijdschriften Veen Media over
06-03-2019 11:51:00 | Door: David de Jong | hits: 4485 | Tags:

Filosofie Magazine, Historisch Nieuwsblad, Maarten! en New Scientist worden per 1 juli 2019 onderdeel van Shatho Beheer.  Shatho Beheer neemt de tijdschriften over van Veen Media, onderdeel van Veen, Bosch & Keuning Uitgevers Groep.

De focus van de strategie van Veen, Bosch & Keuning ligt van oudsher op het uitgeven van boeken. De uitgever is van mening dat het tijdschriftenportfolio van minder toegevoegde waarde is in deze strategie. De directie van Veen, Bosch & Keuning heeft daarom eind 2018 besloten de tijdschriften te verkopen.

De verkoop is onder voorbehoud van toestemming door de ondernemingsraad  en licentiehouders. Shatho Beheer heeft zich gecommitteerd tot overname van alle tijdschriften, websites, webshop en URLs van Veen Media: Historisch Nieuwsblad, Filosofie Magazine, Maarten! en New Scientist. 

Shatho Beheer is een 'informal investor'. Participaties zijn bedoeld voor de lange termijn en wil solide bedrijven bouwen. Eerder kocht Shatho Beheer het tijdschriftenlabel F&L Media alsmede participaties in onder meer Printforce, Veenman+, Sweek, Mybestseller en Gigaprint. Met de acquisitie van Veen Media verstevigt Shatho Beheer haar positie in de markt.  

www.veenmedia.nl
www.shatho.nl
www.newscientist.nl    
www.filosofie.nl
www.maartenonline.nl

www.historischnieuwsblad.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie