Simon Keizer, Sander Lantinga en Sophie columnisten LINDA.nl
11-03-2020 15:46:00 | Door: David de Jong | hits: 1718 | Tags:

Zanger Simon Keizer, Radio 538-dj Sander Lantinga en het pseudoniem Sophie starten in de maand maart 2020 met eigen columns op de website LINDA.nl. Daarnaast blijven Aafke Romeijn en Carol Rock hun mening geven over allerlei onderwerpen.

Marije Knevel, adjunct-hoofddredacteur LINDA.nl: “We zijn ontzettend trots dat Simon Keizer en Sander Lantinga onze vaste columnisten zijn op LINDA.nl. Juist hun mannelijke blik op het leven en alledaagse gebeurtenissen is van toegevoegde waarde op ons vrouwenplatform. Daarnaast zijn ze ook nog eens allebei waanzinnig grappig en durven zij open en eerlijk te zijn in hun columns. In totaal hebben wij nu vijf compleet verschillende columnisten in ons team op LINDA.nl.”

Simon Keizer vertelt over zijn privéleven en de wanhopige slapeloze nachten die hij en zijn vrouw Anne-Marie hebben ervaren toen hun jongste dochter Kiki nog een baby was. En over goedbedoelde adviezen van buitenstaanders als het op kinderen of opvoeden aankomt.

Sophie is een gescheiden vrouw die op Tinder op zoek is naar goede seks en een andere man.  De coluns beschrijven haar dateleven. Sander Lantinga die drie jonge kinderen heeft, schrijft over zijn gezinsleven.

Foto: Robin de Puy  

www.LINDA.nl
www.talpanetwork.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie