Topmodel Lara Stone siert maartnummer van Vogue
06-02-2019 12:04:00 | Door: | hits: 3431 | Tags:

Exclusief voor Vogue Nederland werd Nederlands topmodel Lara Stone in Brighton gefotografeerd voor alweer haar vierde Vogue Nederland-cover. 

In het 260 pagina's dikke grote modenummer van Vogue Nederland geven de beste stylisten en fotografen hun visie op het nieuwe modeseizoen, in maar liefst negen modeseries. Zo reisden fotograaf Carlijn Jacobs en stylist Dimphy den Otter naar Marrakech voor een pastelserie in de woestijn, en ontmoetten modellen Marjan Jonkman en Jordan Barrett elkaar in Amsterdam voor een serie van fotograaf Ulrich Knoblauch en stylist Martien Mellema.

Trends van het Seizoen

Je boodschappenlijstje voor een nieuwe garderobe vind je in Vogue's Edit, met alles over de belangrijkste trends van het seizoen, van de oversized mouw en pastels, tot de terugkeer van de minirok en plateauzool en nog veel meer. Andere hoogtepunten uit het nummer: mode-insiders met elkaar in gesprek over een veelbewogen modeseizoen.

Bart Ramakers, mode-agentschap Parrot: "Vrouwen hebben weer zin in veren of een jurk met rugdecolleté. Precies dat gevoel van Carrie Bradshaw in de straten van New York, fun in mode, je vintage Manolo's weer eens uit de kast trekken."

The Next Generation

Fiona Hering sprak zeven dochters van creatieve ouders die aan het begin van hun eigen carrière staan. Ze sprak met India Mandol, dochter van Fiona Hering, June Stutterheim, dochter van Duncan Stutterheim, Tip Lammes, van Ronald Giphart, Julia Tan-A-Kiam, van Humberto Tan, Solomonica de Winte, van Leon de Winter en Jessica Durlacher, Ronéll Rosier, van Nelli Cooman, en Lotus Krabbé, dochter van kunstenaar Jasper Krabbé.

Nathalie Wouters zoekt een antwoord op de vraag welke ontwerpers de leegte kunnen opvullen die Phoebe Philo bij Céline achterliet en Maartje Laterveer interviewt schrijfster Kristen Roupenian, de vrouw achter de best gelezen literaire fictie uit de geschiedenis van The New Yorker: Cat Person, die nu haar eerste boek Je weet dat je dit wil publiceert.

Drie nieuwe columnisten

Vanaf dit nummer elke maand in Vogue: nieuwe columns van drie vrouwen. Schrijver en actrice Kim van Kooten, Madeleijn van den Nieuwenhuizen, die via haar Instagram-account @Zeikschrift korte metten maakt met de onzin die in media wordt verkondigd en Romy Boomsma, moeder van Bobby Jo en Mozes. 

Het maartnummer van Vogue Nederland ligt vanaf donderdag 7 februari in de winkel.

www.vogue.nl
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie